Elevatoare cu cupe

ELEVATOARELE CU CUPE, productie SUEDIA, sunt folosite pentru transportul pe verticala a cerealelor, prin intermediul cupelor din otel ambutisate sau din material plastic special, fixate pe o banda de cauciuc, cu caracteristici stabilite in functie de tipul produsului transportat.
Executia elevatorului este modulara, din tronsoane fixate prin suruburi, din tabla de otel galvanizata.
Preocuparea permanenta a producatorului este de a raspunde necesitatilor tuturor tipurilor de fermieri, fapt pentru care sunt trei categorii de fabricatie, si anume:

L-LINEElevatoare cu cupe
Este special adaptata pentru instalațiile agricole mici. Echipamentele sunt potrivite pentru ferme mici si mijlocii care au nevoie de operatii concentrate pe timpul perioadei de recoltare.
Capacitati: 30-60 t/h.

I-LINE
Produsele de pe I-Line sunt concepute pentru instalatiile cu operatii intensive pe tot parcursul anului. Această linie este potrivita atat pentru fermele de dimensiuni medii si mari, precum si pentru instalatiile destinate comertului de cereale.
Capacitate: 40-150 t/h

H-LINE
H-Line este linia noastra de produse pentru fermele mari cu operatiuni zilnice si continue pe tot parcursul anului. H-Line este dezvoltata pentru a indeplini cerintele stricte ale industriei de cereale.
Capacitate: 60-600 t/h

Important de retinut:
Capacitatile diferite pentru fiecare tip de elevator sunt obtinute prin realizarea dimensiunilor diferite ale tronsoanelor, numarul de cupe/m de banda si nu prin marirea vitezei de rotatie. Cresterea excesiva a vitezei de transport pentru marirea capacitatii impiedica golirea completa a cupelor, in cazul transportului cerealelor cu greutate specifica mica.

Optional elevatoarele pot fi dotate cu:
-Senzori de temperatura
-Dispozitiv supravegheare aliniere banda
-Dispozitiv supraveghere rotatie tambur inferior
-Siteme de protectie in zone ATEX – conform directivei 94/9/CE din 1994

Pentru elementele in miscare supuse uzurii, cupe elevator, banda, kit de fixare cupe pe banda asiguram in orice moment piese de schimb.

Comentariile sunt închise.