Silozuri patrate – rectangulare pentru cereale

Silozul patrat sau rectangular este o constructie modulara cu fund conic, destinata pentru depozitarea cerealelor uscate, furaje pentru animale, sroturi, minerale, peleti, granule de plastic, etc..

Silozurile patrate rectangulare pot fi:

  • Silozuri patrate – rectangulare de interior
  • Silozuri patrate  - rectangulare de exrerior
  • Silozuri rectangulare pentru minerale partajate
  • Silozuri rectangulare cu snec de descarcare si agitator pentru produse cu grad de curgere redus.

Caracteristici tehnice:

  • Dimensiuni laturi: 1000 – 3000 mm
  • Inaltime totala: 1270 – 13000 mm
  • Capacitate depozitare: 1 – 60 tone
  • Unghi con descarcare: 45° / 60°

siloz

Specificatii tehnice:

Galvanizare. Toate componentele silozului sunt galvanizate pentru a oferi o durata lunga de viata. Panourile nete din oțel asigură o bună igienă interna si o descărcare optimă a silozului. Silozurile sunt disponibile si in varianta din otel inoxidabil.

Sistemul modular asigură o gamă largă de combinatii care pot fi usor adaptate nevoilor si spatiului dvs.. Fiecare modul este realizat din plăci care sunt ușor de instalat pe santier. Inaltimea tuturor modelelor de silozuri modulare cu un fund de 45 ° poate fi ulterior mărita pana la cel mai mare model din serie. Inaltimea modelelor 100-200 de siloz cu fundul de 60 ° poate fi ulterior marit la cel mai mare model din serie.

Instalarea in cladirile existente nu este o problema, deoarece toate componentele de siloz sunt in stare demontata si pot trece printr-o usa standard.

Unitatea de injectie completa cu flansa de conectare la cisterna, conducte, cutia si sacul de filtrare pot fi livrate impreună cu silozul sau montate ulterior.

Conul inferior este disponibil cu două unghiuri diferite.

Conul de 45 ° este potrivit pentru materiale cu grad de curgere bun, cum ar fi cereale, granule și peleti. Gura de descarcare este de 300×300 mm si are un capac de închidere.

Silozul cu conul de 60 ° poate fi prevazut si cu pereti despartitori de sus pana jos. Acesta inclinatie este potrivita pentru materiale care nu curg atat de usor, cum ar fi furajele pentru snimale si srotul de soia, floarea soarelui.

Gura de descarcare este de 500×500 si are două sibare de inchidere de 250x500mm. Folosind alternativ cele doua sibare, se asigura o descarcare completa a silozului. Modelul 100 nu se livreaza cu perete despartitor si cu gura de descarcare de 300×300 mm.

Lungimea picioarelor poate fi adaptata pentru a permite montarea diferitelor guri de descarcare standard si a sibarelor sub siloz.

Inaltimea de descarcare poate fi ajustata conform cerintelor prin intermediul gamei largi de picioare de extensie.

Echipament standard

Silozurile sunt livrate cu echiapamente standard: usa de vizitare, fereastra de inspectie, sibar manual si capac superior.

Echipamente optionale, cum ar fi sistemul de injectie, senzorii de nivel, vibratoarele si piesele de conectare pentru serpentine si orificii de admisie a sistemului de alimentare, pot fi de asemenea livrate impreuna cu silozul sau ulterior.

SILOZURI PATRATE RECTANGULAR


CATALOG SILOZURI RECTANGULARE

Comentariile sunt închise.