Transportoare cu lant

TRANSPORTOARE CU LANT – REDLER

TEANSPORTOARELE CU LANT  – REDLER productie SUEDIA, sunt echipamente de transport pe orizontala a cerealelor prin intermediul racletilor fixati pe lantul de transport.
Racletii au diferite forme si executati din otel sau plastic in functie de tipul produsului TtRANSPORTOR CU RACLETI - REDLERtransportat.
Executia transportorului cu lant este modulara, din tronsoane fixate prin suruburi, din tabla de otel galvanizata sau vopsita.
Functie de capacitatea totala de depozitare si de numarul ciclurilor de incarcare pe durata unui an sunt trei categorii de fabricatie, si anume:

L-LINE

Este special adaptata pentru instalațiile agricole mici. Echipamentele sunt potrivite pentru ferme mici si mijlocii care au nevoie de operatii concentrate pe timpul perioadei de recoltare.
Capacitati: 30-60 t/h.

I-LINE

Produsele de pe I-Line sunt concepute pentru instalatiile cu operatii intensive pe tot parcursul anului. Această linie este potrivita atat pentru fermele de dimensiuni medii si mari, precum si pentru instalatiile destinate comertului de cereale.
Capacitate: 40-150 t/h

H-LINE

H-Line este linia noastra de produse pentru fermele mari cu operatiuni zilnice si continue pe tot parcursul anului. H-Line este dezvoltata pentru a indeplini cerintele stricte ale industriei de cereale. Pentru acest model fundul transportoarelor este acoperit cu plastic special de inalta densitate pentru protectia impotriva uzurii.
Capacitate: 60-600 t/h

Optional transportoarele pot fi dotate cu:

  • Senzori de temperatura lagare roti stelate
  • Dispozitiv supraveghere rotatie
  • Variator de viteza
  • Sisteme de functionare in zone ATEX – conform directivei 94/9/CE din 1994

Transportoarele cu lant sunt livrate cu un numar corespunzator de guri de alimentare si descarcare, in functie de configuratia fluxului tehnologic in care va fi integrat.

Comentariile sunt închise.