Silozuri cereale

Firma noastra ofera sisteme de depozitare cereale in silozuri metalice din tabla galvanizata, ondulata, in diferite forme constructive cu fundul plat si fundul conic.
Personalul disponibil calificat, impreuna cu specialistii firmelor distribuitoare va ofera solutii constructive compacte, economice, pentru instalatiile de receptie, curatare, uscare, transport si depozitare cereale, asigurand un flux tehnologic flexibil si simultaneitate in operatiile de incarcare, desacarcare, recirculare intre celule. 
Ofertele noastre se adreseaza atat micilor fermieri cu capacitati reduse de depozitare cat si marilor producatori cu necesitati pentru capacitati mari de depozitare, instalatii de tranzit portuar, etc..
Silozurile sunt dotate cu echipamente auxiliare de exploatare: scari de acces la acoperis, scari de acces in interior, usi de vizitare, platforme de odihna, pasarele de intretinere.
Pentru o buna conservare si pastrare a acerealelor acestea, de asemenea sunt dotate cu siatem de aerare, sistem control temperatura si senzori de nivel maxim.
Silozuri pentru cereale cu fundul plat, caracteristici tehnice:
– Capacitati de depozitare intre 30 si 7012 m3
– Diametru de la 2,73 la 20,02 m
– Inaltimea cilindrului de la 5,06 la 20,95 m
– Inclinatie acoperis 30°
Silozuri pentru cereale cu fundul conic, caracteristici tehnice:
– Capacitati de depozitare intre 61 la 631 m3
– Diametru de la 3,64 la 7,28 m
– Inaltimea cilindrului de la 5,01 la 13,37 m
– Inclinatie acoperis 30°
– Inclinatie fund 45° sau 60°
Structura de rezistenta a silozurile se calculeaza in functie de zona de amplasare.
Asiguram informatiile tehnice pentru calculul si dimensionarea lucrarilor de constructii civile corespunzatoare acestor instalatii, asistenta tehnica pentru montaj mecanic si electric, punerea in functiune si predare la cheie.

Comentariile sunt închise.